Vervoer

Vanuit Nederland is Liverpool het beste en het snelste te bereiken door te reizen met het vliegtuig. Vanaf Schiphol vliegen er meerdere keren per dag vluchten naar de luchthaven van Liverpool. Indien er geen geschikte vlucht te vinden is vanaf Amsterdam naar Liverpool kun je er ook voor kiezen om te vliegen op Manchester. Vanaf Manchester reis je verder per trein naar Liverpool. Meer informatie over de vertrektijden van de trein vind je op www.thetrainline.com

Vergelijk vliegtickets naar Liverpool

Wil je vliegen naar Liverpool dan kunnen wij aanraden om vluchten te vergelijken via verschillende aanbieders. Per dag en ook zeker per vliegtuigmaatschappij kan de prijs van een vliegticket soms wel meerdere tientjes verschillen. Wees dus geen dief van de eigen portemonnee.

Wanneer je vliegt vanaf Schiphol kun je alvast online een parkeerplaats regelen bij het vliegveld waardoor je niet in een lange rij hoeft te staan met de auto. Een ticket voor het parkeren koop je hier.

Met de trein naar Liverpool

Wanneer je last hebt van hoogtevrees en liever niet met het vliegtuig naar Liverpool reist dan is het ook mogelijk om met de trein de oversteek te maken naar Engeland. Vanaf Brussel gaat er een trein naar Liverpool. De treinreis van Brussel naar Liverpool zal ongeveer 6 uur in beslag nemen.