Stadion Liverpool: Anfield

Het stadion van Liverpool genaamd Anfield is gelegen aan Anfield Road. Het stadion heeft plek voor 55.000 toeschouwers en is iedere thuiswedstrijd helemaal uitverkocht. Op steenworp afstand van Anfield ligt het stadion van stadsgenoot Everton. Wanneer je een wedstrijd van Anfield gaat bezoeken loop je hier langs. Het verschil tussen de twee clubs is direct zichtbaar. Aan alles is te zien dat Liverpool een veel grotere club is.

Koop tickets Liverpool

Anfield wordt verdeeld in een aantal tribunes. Zo zijn er onder andere de ‘Sr Kenny Dalglish Stand’, ‘Main stand’ en ‘The Kop’ tribune. Onder vele Liverpool fans over de gehele wereld is ‘The KOP’ tribune bekend. Mocht je ooit op Anfield komen loop dan eens naar de Fanshop. Deze bevind zich achter de bekende ‘The Kop’ tribune. De winkel ligt aan Walton Breck Road.

Koop tickets Liverpool en bezoek een wedstrijd op Anfield Road.

Populaire ‘The Kop’ tribune

Deze tribune is al sinds de jaren 60 immens populair. Als een van de eerste supporters groepen zongen de fans van Liverpool hun club toe. Op Youtube staan vele filmpjes. Zelf vinden wij onderstaande video echt een klassieker.

Stadiontour Liverpool – Anfield

Doorloop het gehele stadion van Liverpool. Na de stadiontour heeft Anfield voor jou als fan geen geheimen meer. Je komt onder andere in de kleedkamer, persruimte en de dug-out. Een stadiontour is direct te boeken via de club. Meer informatie en alvast tickets kopen voor de stadiontour Liverpool kan op de website van de club.