Losse tickets Liverpool kopen

Liverpool FC is de voetbalclub uit de stad Liverpool. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het super sfeervolle stadion Anfield, gelegen aan Anfield Road. Wedstrijd van het jaar is de derby tegen stadsgenoot Everton. Het stadion van Everton ligt op steenworp afstand van Anield stadium.

Aanbod Liverpool VoetbalreizenXL

Wedstrijd bezoeken op Anfield

Anfield heeft maarliefst 45.000 zitplaatsen. Qua zitplaatsen iets kleiner dan de Amsterdam Arena (55.000 toeschouwers). Het stadion ademt voetbal en wekelijk zingen de supporters het clublied ‘You’ll never walk alone’ luidkeels voorafgaand aan de wedstrijd. Het stadion kan verdeeld worden in een aantal tribunes. Onder voetbalsupporters is vooral ‘The Kop’ bekend en zeker populair. Wellicht ken je het wel van televisie.. die grote rode muur met veel vlaggen en veel gezang achter de goal op de korte zijde van het veld!

Tickets Liverpool kopen

Wanneer je zelf tickets wilt kopen voor een thuiswedstrijd van Liverpool dien je in het bezit te zijn van een clubkaart. Deze kaart kost je al snel 50 euro en is verkrijgbaar via de club zelf. Als het kopen van een clubkaart gelukt is is het mogelijk om in de voorverkoop een ticket te bemachtigen. Echter is de kans heel klein dat het ook daadwerkelijk lukt om tickets te kopen. In zo’n geval kun je terecht bij VoetbalticketXpert.nl.

Betrouwbare tickets Liverpool

Het zelf kopen van tickets is dus best een lastige opgave. Gelukkig zijn er verschillende aanbieders/wederverkopers die ook tickets aanbieden voor bijna alle wedstrijden. De tickets kosten wel iets meer dan de reguliere verkoop maar je hoeft geen clubkaart aan te schaffen van 50 euro waarmee je misschien niet eens kaarten kunt kopen. Tickets kopen bij een voetbalreisbureau is een goed alternatief. U koopt in zo’n geval tickets bij bijvoorbeeld VoetbalreizenXL.